Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

Atlantis Beauty Salon

Szállodánk évről-évre arra törekszik, hogy minél szélesebb körben tudja kielégíteni a vendégek igényeit. A szolgáltatások egyre bővülő köre, a vendégek kívánságait hivatott valóra váltani.

Ezt a filozófiát követve nyitotta meg a Hotel Atlantis****  Wellness & Conference 2013. április 20-án a hölgyek szépségápolását szolgáló Atlantis Beauty szalonját.

Gondolt-e már arra, hogy egy egész napos pihentető fürdőzés után, milyen megnyugtató érzés lenne, ha pár lépésnyire a Wellness részlegtől, lehetőség nyílna a szépítkezésre.

Ehhez nyújt lehetőséget Önnek a Atlantis Beauty szalon, ahol manikűr és pedikűr szolgáltatásokkal is várjuk vendégeinket.

Szállodánk, a Beuaty Salon szolgáltatásait tekintve is kizárólag minőségi alapanyagokkal és termékekkel dolgozik, ezért használjuk a Schwarzkopf professzionális termékeit.

Szolgáltatásaink:

  • Manikűr
  • Pedikűr

Halpedikür

Halpedikűr: 
A halpedikűr egy egészen új módja a láb ápolásának: apró (néhány centiméter hosszú) halak a láb bőrének megtisztításán dolgoznak, eltávolítják az elhalt hámsejteket és kisebb bőrkeményedéseket, ennek eredményeképp a bőr puhábbá, selymesebbé válik és közben egy kellemesen bizsergető masszázsélményben is részesülünk.

Időpont egyeztetéssel kapcsolatban érdeklődjön az alábbi elérhetőségen:

Wellness recepció: +3630/652-5503
Recepció: +3652/899-930 ( kérje a Wellness részleget)

Reméljük hamarosan vendégeink között köszönthetjük!