2024. január 22-én megkezdődött a Hotel Atlantis**** felújítása. A felújítási munkálatok ideje alatt szállodánk szolgáltatásai, azaz a wellness részleg szolgáltatásai is változatlanul elérhetőek. Hétvégente, ünnepnapokon és iskolai szünetekben a felújítási munkálatok szünetelnek. Az 1. emelet munkálatai március 28-ig tartanak, ezen időszak alatt maximálisan törekszünk arra, hogy az itt tartózkodó vendégeink pihenése zavartalan legyen.

A közel 900 m2-es wellness részlegen minden vendég megtalálja a számára ideális pihenési lehetőséget. A természetes fény által megvilágított medencetérben számos választékban található vízi élmények, úgy mint úszó-, gyógyvizes-, gyermek- és különböző fény- és élményelemekkel gazdagított medencék segítik a gyógyulást és az ellazulást, biztosítva ezzel a testi-lelki megújulást.

A medencetérből kényelmesen megközelíthető kültéri medence a friss levegőn és a természetes napfényben való fürdőzés élményét nyújtja, körülötte elhelyezett pihenőágyakkal, így a napfürdőzés szerelmesei is megtalálják a nekik való kikapcsolódást.

A wellness részleg szívében található szauna világ különféle típusú szaunákat kínál, mint a finnszauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang és a masszázsszobák. A hangulatos pihenőtér pedig tökéletes helyszín a relaxációhoz és regenerálódáshoz. A különleges szauna szeánszok és a szakképzett masszőrök által nyújtott masszázsok még teljesebbé teszik a wellness élményt.

Azok számára, akik aktív kikapcsolódást keresnek, a wellness részlegünkön található Fitness terem kardiogépekkel és egyéb edzőeszközökkel áll rendelkezésre, hogy vendégeink testi kondíciójukat is karbantarthassák tartózkodásuk alatt.

A szálloda szolgáltatásai között szerepelnek a legújabb technológiával felszerelt szoláriumok is, amelyek lehetőséget nyújtanak a vendégek számára, hogy bármely évszakban barnuljanak és élvezzék a napozás élményét.

Ezen kiváló szolgáltatások mellett szállodánk wellness részlege nem kizárólag a szállóvendégek számára érhető el, hanem külsős vendégek számára is nyitva áll, így mindenki részesülhet a kínált kényelem és pihenés élményében.

Szállodánk wellness részlegét nemcsak szállóvendégeink vehetik igénybe.