Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

A közel 900 m2-es wellness részlegen minden vendég megtalálja a számára ideális pihenési lehetőséget. A természetes fény által megvilágított medencetérben számos választékban található vízi élmények, úgy mint úszó-, gyógyvizes-, gyermek- és különböző fény- és élményelemekkel gazdagított medencék segítik a gyógyulást és az ellazulást, biztosítva ezzel a testi-lelki megújulást.

A medencetérből kényelmesen megközelíthető kültéri medence a friss levegőn és a természetes napfényben való fürdőzés élményét nyújtja, körülötte elhelyezett pihenőágyakkal, így a napfürdőzés szerelmesei is megtalálják a nekik való kikapcsolódást.

A wellness részleg szívében található szauna világ különféle típusú szaunákat kínál, mint a finnszauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang és a masszázsszobák. A hangulatos pihenőtér pedig tökéletes helyszín a relaxációhoz és regenerálódáshoz. A különleges szauna szeánszok és a szakképzett masszőrök által nyújtott masszázsok még teljesebbé teszik a wellness élményt.

Azok számára, akik aktív kikapcsolódást keresnek, a wellness részlegünkön található Fitness terem kardiogépekkel és egyéb edzőeszközökkel áll rendelkezésre, hogy vendégeink testi kondíciójukat is karbantarthassák tartózkodásuk alatt.

A szálloda szolgáltatásai között szerepelnek a legújabb technológiával felszerelt szoláriumok is, amelyek lehetőséget nyújtanak a vendégek számára, hogy bármely évszakban barnuljanak és élvezzék a napozás élményét.

Ezen kiváló szolgáltatások mellett szállodánk wellness részlege nem kizárólag a szállóvendégek számára érhető el, hanem külsős vendégek számára is nyitva áll, így mindenki részesülhet a kínált kényelem és pihenés élményében.

Szállodánk wellness részlegét nemcsak szállóvendégeink vehetik igénybe.