Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

A száraz- és gőzszaunákban eltöltött idő nem csupán a testi megújulásról szól, hanem a jó hangulatról és a kiváló közérzetről is. Ez a különleges élmény fokozódik a Szauna Szeánszok során, amelyek egyedülálló élményt nyújtanak a hagyományos szaunázáshoz képest.

A Szauna Szeánsz egy olyan speciális szauna program, amelyet egy képzett szaunamester vezet. Ez a szeánsz egyedülálló abban, hogy a szaunamester jelenlétével és interakciójával a szaunázás társaságibb és szórakoztatóbb élménnyé válik. A szeánszok alatt a szaunamester nemcsak a szauna hőmérsékletét szabályozza az aromás ráöntésekkel, hanem a légmozgást is kontrollálja a szauna zászlója vagy törölközője segítségével, ezzel biztosítva a forró levegő egyenletes eloszlását a kabinon belül. Ez a folyamat segít abban, hogy a vendégek fokozatosan akklimatizálódjanak a meleg környezethez.

Egy-egy szauna szeánsz általában 12-15 percig tart, ezt követi a lehűlési és relaxációs időszak. A szeánszok során a szaunamester gondoskodik arról, hogy a vendégek személyre szabottan érezzék a szauna jótékony hatásait, figyelembe véve az egyéni igényeket és komfortérzetet.

A szauna szeánszok különösen hatékonyak a stresszoldásban, hiszen a meleg hatására az endorfin, az ún. "boldogsághormon" termelődik, amely javítja a közérzetet és ellazítja a testet. Ezért kiválóan ajánlottak mindazoknak, akik a mindennapi stressztől szeretnének megszabadulni, valamint azoknak, akik egy különleges, társaságos és ellazító szauna élményre vágynak.

Minden szeánsz egy meghatározott, jól átgondolt program szerint zajlik, így minden alkalom egyedi és megismételhetetlen élményt nyújt a résztvevők számára. A programok változatosak, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, legyen szó frissítő, pihentető vagy éppen energizáló szeánszról.