A 2011. július 1-én megnyílt a Hotel Atlantis**** Wellness & Conference Hajdúszoboszló városában. Egy igazi gyöngyszemként tűnik fel, amely azok számára kínál kiváló lehetőséget, akik testi-lelki és mentális felfrissülésre vágynak. Ez a különleges létesítmény egy újszerű koncepciót képvisel a hazai szállodai kultúrában, az atlantiszi stílus jegyeit hordozva, ami ötvözi a modern igényeket és a hagyományos vendéglátást.

A szálloda 96 szobával rendelkezik, amelyből 76 kétágyas, 6 egyágyas, 9 két légterű lakosztály, akadálymentesített szobák és luxus lakosztályok nyújtanak vendégeinknek egy pihetető élményt a hétköznapokból. 

A közel 900 m2-es wellness részlegen mindenki megtalálja a számára tökéletes pihenési formát. A felülről természetes fénnyel megvilágított medencetérben úszó gyógyvizes, gyermek és egy fény- és élményelemekkel ellátott medence segíti a gyógyulást, és az ellazulást.

A szálloda szauna világában megtalálhatók a finn-, infra- és bioszauna kabinjaink között a gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang, masszázs szobák és hangulatos pihenőtér. A wellness órákat különféle szauna szeánszok és masszázsok teszik teljessé és harmonikussá.

Egyik fő profilunk a konferenciák szervezése és lebonyolítása. A konferencia részlegen ugyanis lehetőség nyílik nagyobb konferenciák lebonyolítására akár 200 főig, de termeink alkalmasak kisebb tréningek, boardmeetingek, szűkebb körű üzleti tárgyalások lebonyolítására is.

Hotel Atlantis****

Az épület 8000 négyzetméteres alapterületén hét emelet helyezkedik el, ahol a vendégek minden kényelmet megtalálhatnak. A szálloda területe teljesen klimatizált, minden szobában biztosított az egyedi hőmérsékletszabályozás. A vendégek számára vezetékes és WIFI internetkapcsolat is elérhető a létesítmény minden pontján.

A Hotel Atlantis három fő profilja – a mentális felüdülés, a pihenés és az üzleti vagy tudásgyarapítási lehetőségek – biztosítja, hogy minden vendég számára teljes kikapcsolódást és felejthetetlen élményeket nyújtson. A szakképzett személyzet és a széleskörű, minőségi szolgáltatások garantálják a vendégek elégedettségét.

A szálloda elhelyezkedése különösen előnyös, hiszen közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua Palace mellett található, mindössze néhány méterre ezektől a népszerű helyektől. Modern és formabontó kialakításával, valamint eleganciájával a Hotel Atlantis egyedülálló látványt nyújt és új színt visz a városi környezetbe.

Csapatunk Önre figyel, mivel filozófiánk szerint szakmai megbecsülést és további fejlődést kizárólag vendégeink teremthetnek számunkra.