2024. január 22-én megkezdődött a Hotel Atlantis**** felújítása. A felújítási munkálatok ideje alatt szállodánk szolgáltatásai, azaz a wellness részleg szolgáltatásai is változatlanul elérhetőek. Hétvégente, ünnepnapokon és iskolai szünetekben a felújítási munkálatok szünetelnek. Az 1. emelet munkálatai március 28-ig tartanak, ezen időszak alatt maximálisan törekszünk arra, hogy az itt tartózkodó vendégeink pihenése zavartalan legyen.

Őszi szünet az Atlantisban

Őszi szünet az Atlantisban

Töltsük együtt az őszi szünetet a Hotel Atlantis****-ban! Izgalmas programokkal várjuk a családokat az őszi vakáció idején!

31.900.- / fő / éj-től
Hurrá Nyár

Hurrá Nyár

A nyarat mindenki várja. Az egész éves fáradalmakat hosszabb idő alatt lehet kipihenni, nem elég rá egy hosszú hétvége. Ezek a nyári nyaralások nem csupán pihenést és kikapcsolódást nyújtanak, hanem olyan életre szóló élményeket is, melyeket szívesen emlegetünk az év többi napján.

33.900.- / fő / éj-től
Nyári csobbanás

Nyári csobbanás

Vízi élményekben gazdag ajánlattal várjuk a csobbanni vágyókat! Az atlantisi wellness és fürdőrészleg korlátlan használata mellett Strandfürdő vagy Aqua Palace belépőt adunk ajándékba.

37.900.- / fő / éj-től
Hűsítő Pillanatok az Atlantisban

Hűsítő Pillanatok az Atlantisban

Fedezzék fel a nyári hűsítő pillanatokat a Hotel Atlantis****-ban, ahol a kánikulai melegben is kellemes környezet és frissítő élmények várnak Önökre. Merüljenek el a nyugalom és a kényeztetés világában nálunk, és élvezzék a nyár legvarázslatosabb napjait az Atlantisban!

34.900.- / fő / éj-től
Újévi feltöltődés

Újévi feltöltődés

Mögöttünk a nyüzsgés és az ünnepek hangulata. Kell egy kis pihenés? Válassza legújabb wellness csomagunkat és töltődjön fel energiával a Hotel Atlantis****! Wellness után sütemény és forralt bor sarokkal várjuk kedves vendégeinket heti két alkalommal is!

36.900.- / fő / éj-től
Atlantis Exkluzív

Atlantis Exkluzív

Egy igazán különleges wellness pihenésre vágyik? Atlantis exkluzív csomagunk számos szolgáltatást foglal magában, melyek mindegyike az Ön igényeit hivatott kielégíteni.

38.900.- / fő / éj-től
Csupa Csoki csomag

Csupa Csoki csomag

Wellness hétvége és csokoládé? Igen! Ha Ön is nagy rajongója a wellness pihenésnek és a csokinak, nem szabad kihagynia ajánlatunkat!

31.900.- / fő / éj-től
Atlantisi kikapcsolódás

Atlantisi kikapcsolódás

Ha már régóta vágyik egy hosszú, hétvégi wellness pihenésre, tekintse meg csomagajánlatunkat, látogasson el hozzánk és kapcsolódjon ki a Hotel Atlantis****-ban.

26.900.- / fő / éj-től
Aqua-Palace élmények

Aqua-Palace élmények

Vízi wellness élményektől a még hűvösebb sem foszthatja meg Vendégeinket. Csobbanjon, csúszdázzon a szomszédos Aqua-Palace komplexumában, a belépőket kedvező csomagajánlatunk tartalmazza.

31.900.- / fő / éj-től
Wellness napok az Atlantisban

Wellness napok az Atlantisban

Szökjön meg egy wellness hétvégére és töltődjön fel energiával a Hotel Atlantis****-ban! Válasszon egy frissítő testkezelést, vegyen részt szauna felöntéseink egyikén vagy csak élje meg jól megérdemelt pihenését Hajdúszoboszló legújabb wellness szállodájában!

27.900.- / fő / éj-től