Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

content/cikkek/wellness_kezelesek/zsiregeto_kezeles.jpg

A zsírbontó kezelés egy nem sebészeti eljárás, amely speciális technikákat, mint például ultrahangot, kriolipolízist vagy rádiófrekvenciát használ a test meghatározott területein található zsírsejtek csökkentésére, elősegítve ezzel az alakformálást és a bőr feszességének javulását.

A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett az a készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működő ultrahang hullámok által keltett “kavitációs hatásnak” köszönhetően, egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, „szétrobbantásának” előidézésére.

1 alkalom 40 perc 9.000Ft

Karcsúsodjon a Le Giroa zsírbontó készülékkel alkalmanként akár 2-3 cm-t is!!