Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

content/cikkek/wellness_kezelesek/tibeti_masszazs.jpg

A tibeti hangmasszázs egy különleges, mélyen relaxáló terápia, amely a tibeti hangtálak rezgéseinek és hangjainak használatával harmonizálja a test és az elme energiáit, elősegítve a belső béke és a testi-lelki egyensúly elérését.

Az érintés egy különleges, egyedülálló formája. Hangmasszázs terápia Peter Hess módszerével, egy egész különleges, személyes élmény és a hatása is különleges. A hangon keresztül megérkezünk a csendhez.A hangtálak kellemes, harmonikus hangjai megnyugtatják a szellemet, a lágy rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és egy jóleső ellazuláshoz vezetnek.

A nyugalom, biztonság, és védettség atmoszféráját teremti meg, ami lehetővé teszi, hogy kapcsolatba kerüljünk a “belső hangunkkal”. Egy teret nyitunk meg vele, ahol a lélek kibontakozhat. A hangmasszázs egy olyan teljes körű, holisztikus terápia, amely a test, a lélek és a szellem gyógyítását és harmonizálását egyaránt magába foglalja.

30 perc: 8.000 Ft

50 perc: 14.000 Ft

A kezelés menete, hatása testi és lelki szinten:

A ruhában fekvő kliens testére helyezett tálakat filcütővel lágyan megütjük. A hangtálak különböző frekvenciával rendelkeznek. Testünk 80%-ban vízből áll, amely ezeket a rezgéseket kitűnően vezeti. A hangtálak rezgése mélyen áthatol a bőrön, az izmokon, eljut a szervekhez, egész a sejtekig, és visszaállítja az eredeti, egyéni rezgésünket, harmóniánkat. A vibráció lágyan masszírozza az akupunktúrás pontokat, a meridiánokat, tisztítja és feltölti a csakrákat és az aurát.

A hosszan tartó rezgő hang hamar egy nyugodt, meditációs atmoszférát teremt. Ha több tálat ütünk meg egyszerre, az agy már képtelen ezeket követni, kikapcsol, és egy un. Alfa állapotba kerül. A hanghullámok 13,8 Hertz rezgésszámmal elérik az emberi agyat, hatására nyugalom és béke érzése áraszt el bennünket. Ez egy köztes állapot az ébrenlét és az alvás között, mint pl. röviddel az elalvás előtt, amit relaxáció során, vagy meditációs gyakorlatok révén tapasztalunk.

Ez erősíti bennünk a bizalmat, segít erőt gyűjtenünk és megteremti bennünk a harmóniát. Ebben az állapotban a finom rezgések és vibrációk a víz elem közvetítésével könnyen behatolnak mélyen a testbe, ott mind testi mind lelki feszültségeket és blokkokat oldanak.

A hangmasszázs fontosabb hatásai:

  • Minden stressz okozta feszültség és probléma oldása
  • Háti és deréktáji fájdalmak fellazítása és megszüntetése
  • Nyaki és vállizomzat lazítása, fejfájás megszüntetése
  • Az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldása
  • Vérkeringés javítás, energia blokkok oldása
  • Öngyógyító folyamatok beindítása, immunrendszer erősítése
  • A légzés javítása és mélyítése, koncentráció javítása
  • Szorongásos állapot megszüntetése, alvászavar és pszichoszomatikus betegségek gyógyítása

Alkalmazható gyerekeknél: tanulási nehézségek esetén, hiperaktivitásnál, koncentrációs, alvási problémáknál.