Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

content/cikkek/wellness_kezelesek/csoki_masszazs.jpg

A csokoládé masszázs egy luxus élmény, amely a csokoládé antioxidáns és bőrpuhító tulajdonságait használja fel a bőr táplálására és revitalizálására, miközben a csokoládé aromája ellazítja az elmét és fokozza az érzékek élvezetét.

A csoki olyan anyagokat tartalmaz, amelyek puhítják, hidratálják a bőrt, ezáltal feszesítenek, késleltetik az öregedést, visszaadják az elvesztett nedvességet a bőrnek. A leginkább endorfintermelő, lélekre ható kezelés. Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”.

Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csoki hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványi anyag tartalma pedig bőrpuhító, revitalizáló hatású. A kakaóvajat tartalmazó termékek tisztítják, ápolják és védik is a bőrt.

30 perc: 9.000 Ft

50 perc: 13.000 Ft