Kedves vendégeink, május 13-án és 14-én wellness karbantartást végzünk szállodánkban. Megértésüket köszönjük.

content/cikkek/aquapark_hajduszoboszlo.jpg

Ha úgy érzed, hogy egy igazán szórakoztató és izgalmas pihenésre van szükséged, ne keress tovább! A Hajdúszoboszlói Aquapark ugyanis olyan élményeket nyújt, amelyek garantáltan feledhetetlenek lesznek.

De miért jó az Aquapark kicsiknek és nagyoknak egyaránt? 

Az Aquapark minden igényt kielégít, függetlenül attól, hogy fiatal vagy idős, merészebb vagy óvatosabb természet vagy. A kisebbek számára több különleges terület is rendelkezésre áll, melyek tele vannak vidám és interaktív játékokkal. Az óriáscsúszdák, az apró vízforrások és a játékos élmények garantáltan lekötnek mindenkit és örömteli pillanatokat biztosítanak.

De nem csak a kicsiknek vannak élvezetes játékok. Az Aquapark a felnőtteknek is kínál izgalmas és szórakoztató programokat.

Mik is azok a játékok és élményelemek, amik miatt azt mondjuk, hogy feltétlen érdemes ellátogatni ide?

Valószínűleg az egyik legnépszerűbb elem az adrenalin-pumpáló vízi csúszdák rendkívül széles választéka. Itt tényleg rengeteg fajtájú, magasságú, meredekségű csúszdával találkoztok majd. 

Az Aquaparkban 15 féle hajmeresztő óriáscsúszda vár! Induljatok a 12 méter magas toronyból és száguldjatok le a kamikázén, a fekete lyukon vagy a Niagara csúszdán. 

A bátrabbak pedig merészkedjenek el az extrém zónába, ahol 6 újabb kalandcsúszda, mint a vízhurok vagy a cunami, teszi próbára a bátorságotokat. Az extrém zónába egy titokzatos alagúton keresztül juthattok el.

Aguapark csúszdák Hajdúszoboszló

Pihenés és játék

Ha elfáradtatok a csúszdázásban, lazítsatok a sodrófolyóban vagy az élménymedencében. 

A kisebbeket élethű elefántok, gyermekcsúszdák és játszótér várják. A 6-12 évesek kaland medencéjében a Beckó vár és a Bástya vár izgalmas kihívásokkal, csúszdákkal és vízesésekkel kápráztat el.

Gyerekmedencében hódíthatják meg a Hódvárat, vagy száguldhatnak le a szivárvány csúszdán a zátonyra futott csónakról.

A homok vizes medence is nagyon jó móka, amit sokan okkal az Aquapark kedvenc részének tartanak. A városi strandok hangulatát idéző homokos part és az állandó hullámok valósággal elvarázsolják a látogatókat. Itt a legkisebbek is kedvükre pancsolhatnak és játékosan megismerhetik a víz világát.

A csendes folyó, ahol egy gumimatracra pattanva ringatózhatsz és úszhatsz a lassú sodrásban, tökéletes hely a pihenésre és a lazulásra. Nézz körül, és élvezd az idilli környezetet, miközben a nap sugarai becsillannak a vízen.

Ha viszont egy kis extrára vágysz, akkor próbáld ki a hullámmedencét és ússz a természetes hullámokban. 

Vagy ha inkább szereted az aktívabb programokat, látogass el a fitneszmedencébe és próbálj ki számos vízi sportot, például a vízi kosárlabdát vagy a vízi aerobicot. A kellemes víz alatt végzett edzések garantáltan felfrissítenek és megmozgatnak.

Az Aquapark egy elképesztő hely, ahol garantált a móka, kacagás!