Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

content/cikkek/wellness_kezelesek/talp_masszazs.jpg

A talpmasszázs egy különleges, nyugtató kezelési forma, amely a lábak reflexpontjainak stimulálásával javítja a test általános egészségét és közérzetét, hozzájárulva a stressz csökkentéséhez és az energetikai egyensúly helyreállításához.

A testi-lelki egészség megtartásának, visszaszerzésének egyik hatásos módja. A talpon megtalálhatóak a testben lévő szervek, mirigyek csontok, izmok, ízületek „lenyomatai”. A szervezetben lévő betegségek mintegy üzenetként megjelennek a talpon, kristályok formájában.

Ezek stimulálásával vissza lehet hatni a beteg szervre. Lényege, hogy bizonyos zónák ingerlésével ingerület keletkezik, amely eljut a célszervhez. Beindul az öngyógyító folyamat, melynek következtében az energiapályákon keresztül visszahatást gyakorol a reflexzónákra.

Hatására az izmok feszessége oldódik, fokozódik a vérkeringés, serkenti az izmok és kötőszövetek oxigénellátását, valamint jó hatással van az idegrendszerre.

20 perc: 6.000 Ft

30 perc: 9.000 Ft