Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

content/cikkek/wellness_kezelesek/frissito_masszazs.jpg

A frissítő masszázs egy élénkítő és energizáló kezelés, amely javítja a vérkeringést, lazítja az izmokat és csökkenti a stresszt, így hozzájárul a test és az elme teljes kikapcsolódásához és újraenergizálásához.

Lényege: a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást, ezért keveset mozgó embereknek különösen ajánlott.

A svédmasszázs fogásait alkalmazza. A vivőanyagokat többféle változatban lehet alkalmazni, attól függően, milyen hatás elérése a cél. Valamennyi európai masszázs alapja.

Felfrissíti a szervezetet, fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, ráadásul elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatásait.

20 perc: 6.000 Ft

30 perc: 9.000 Ft

50 perc: 14.000 Ft