Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

content/cikkek/wellness_kezelesek/atlantisi_sos_masszazs.jpg

A tengeri sós masszázs egy revitalizáló kezelés, amely a tengeri só ásványi anyagokban gazdag tulajdonságait használja fel a bőr mélytisztítására és regenerálására, miközben javítja a vérkeringést és ellazítja az izmokat.

A Holt-tengeri só és a masszázsolaj keverékével való simító átmasszírozás tisztítja, táplálja a bőrt, valamint segíti természetes nedvességtartalmának megőrzésében és selymessé teszi azt. A só különböző formáját már évszázadok óta használják szépészeti és gyógyászati célokra. A só gazdag ásványi anyagokban, és nyomelemekben, melyek fontos alkotóelemi, tápanyagai szervezetünk számára.

A szépségápolási eljárások területén leginkább a holt-tengeri és a himalájai sót használják fel, de gyakori az egyszerű tengeri só használata is.

A kezelés során a gyógynövényes sóval átmasszírozzák az egész testet amellyel az elhalt hámréteget eltávolítjuk, ezáltal a pólusok megnyílnak, így bőrünk oxigénfelvevő képessége megnő. A masszázshoz olajat is felhasználnak, mely segíti a szervezet méregtelenítését.

A gyógynövények esszenciális olaja révén pedig üdítő és frissítő és egyben nyugtató hatással bír testünkre, lelkünkre. A sómasszázs a mélyebb rétegekből is eltávolítja a méreganyagokat, a masszázs nyirokáramlással megegyező irányban történő alkalmazása élénkíti a vérkeringést, immunerősítő, javítja a sejtek működését, bőrszépítő hatású, növeli a bőr szövetek vízmegkötő képességét.

A masszázs segít a test és a lélek harmóniájának megteremtésében, kiváló idegnyugtató hatással bír.

50 perc: 13.000 Ft