Kedves Vendégeink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Hotel Atlantis wellness részlegének használata előzetes bejelentkezéshez kötött. Kérjük, hogy látogatásuk előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot, hogy biztosítsuk az Önök kényelmét és a zavartalan pihenést. 

Felhívjuk figyelmüket, hogy ünnepnapokon a wellness részleg kizárólag a szállodánkban megszálló vendégek részére érhető el. Külsős vendégeink számára ezekben az időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a wellness használatát.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Üdvözlettel,
Hotel Atlantis

content/cikkek/wellness_kezelesek/aroma_olaj_masszazs.jpg

Az aromaterápiás olajos masszázs egy kifinomult, érzéki kezelés, amely különböző illóolajok egyedi keverékének felhasználásával nem csak az izmok ellazítását és a feszültség oldását célozza, hanem a lélek nyugalmát és az érzékek harmonizációját is elősegíti.

Az aroma masszázs esetén használt aroma olajok olyan különleges illó olajok, amelyek nagyon könnyen átjutnak a bőr felhámrétegén, és bejutnak a vérkeringésbe. Az illóolajok hatására a benne található salakanyagok eltávoznak. Nagyon fontos ezért a sok folyadék bevitel. Az aroma anyagok belülről is szépítenek. Fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, gyulladás csökkentő hatással rendelkeznek.

Ezen a hatásokon túl még a rájellemző speciális hatással is rendelkezik pl.: levendula:nyugtató hatás: citrus, narancs: frissítő élénkítő; menta, mentol: hűsít, bőrnyugtató, élénkítő hatás.

A frissítő relaxáló fogások alkalmazása, az aroma-terápiás olajok használata, valamint az átmasszírozás felüdíti a testet és a lelket.

20 perc: 6.000 Ft

30 perc: 9.000 Ft

50 perc: 13.000 Ft