content/cikkek/Programok/mokus-kalandpark.jpg

Szereted a kalandot és teszteltnéd az ügyességed?  A Mókuskaland Élményparkban izgalmas bátorságpróbákon méretheted meg magad!

A közel egy hektáros területű kalandparkban a méteres magasságokban kialakított pályákon kicsik és nagyok is garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.Erdős területen, természetes környezetben tavasztól őszig várják a vendégeket a Mókuskalandban. A biztonságra különösen figyelnek, a felszerelések mind magas minőségűek, a park pedig megfelel a legszigorúbb előírásoknak.

Pályák

Felnőtt pálya
A 160 méteres, 14 akadállyal rendelkező pálya 5 méteres magasságban található, így igazán nagy bátorságra van szükség ennek a teljesítéséhez. A felnőtt pályát 120 cm-es magasság felett lehet használni.

Gyermek pálya
A gyermek pálya mindössze 1 méter magasságban kialakított 124 méter hosszú pálya, mely garantáltat emlékezetes pillanatokat okoz a kalandvágyó lurkóknak.

Csúszó pálya
A csúszó pálya található a legmagasabban, 7 méteres magasságban, ami nem is véletlen, hiszen itt nem az akadályok, hanem a csúszás kerül előtérbe. Egy heveder segítségével haladhatunk végig a 130 méteres csúszópályán, ami a magasságnak köszönhetően elképesztő élményként szolgál.

 4200 Hajdúszoboszló, Liget utca 23.

+36 30 326 2996

trimbeltmax27kft@gmail.com