content/cikkek/miert_jo_az_atlantis.jpg

Hajdúszoboszló, Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosa, számtalan szálláslehetőséget kínál a látogatóknak. De miért éppen a Hotel Atlantis a legjobb választás, ha egy igazán különleges és pihentető élményre vágyunk? Nézzük meg, mi teszi szállodánkat különlegessé!

Exkluzív kényelem és elegancia

A Hotel Atlantis nem csupán egy szálloda, hanem egy igazi oázis a pihenésre vágyóknak. Szállodánk kifinomult eleganciával, modern berendezéssel és kényelmes szobákkal várja vendégeit. Minden szoba gondosan van berendezve, hogy a vendégek teljes kényelemben és nyugalomban tölthessék idejüket.

Kiváló wellness és spa szolgáltatások

Egyedülálló wellness és spa részleggel rendelkezünk, ahol vendégeink különféle kezelések közül választhatnak, beleértve a masszázsokat, szaunákat és a gyógyvizes medencéket. Hotelünk wellness részlege tökéletes hely a testi és lelki megújulásra.

Gasztronómiai élmények

Szállodánk étterme a helyi és nemzetközi konyha legfinomabb ízeit kínálják. Szakácsaink nagy hangsúlyt fektetnek a friss, helyi alapanyagokra, így minden étkezés egy igazi gasztronómiai élményt nyújt.

Közel a fő látványosságokhoz

A Hotel Atlantis előnyös elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyedén felfedezhessék Hajdúszoboszló látványosságait. Közvetlenül velünk szemben található a város fő fürdőkomplexumához, a Hungarospához, valamint a többi kulturális és szórakoztató helyszínhez.

Kiváló vendégkiszolgálás

A Hotel Atlantis kiemelkedik vendégszeretetével és magas színvonalú szolgáltatásaival. Személyzetünk minden igényt igyekszik kielégíteni, hogy a nálunk eltöltött idő zökkenőmentes és emlékezetes legyen. Számos extra szolgáltatást is kínálunk, mint például kerékpárkölcsönzés, gyermekfelügyelet és szervezett kirándulások, hogy vendégeink a legtöbbet hozhassák ki hajdúszoboszlói látogatásukból.

Tematikus programok, rendezvények

Minden évben igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy színessé tegyük a nálunk eltöltött napokat, így az év nevezetes ünnepeire is nagy hangsúlyt fektetünk. Különféle programokkal, fellépőkkel, animátorokkal, meglepetésekkel szoktunk készülni vendégeink számára. 

Csak hogy néhányat említsünk: 

  • Húsvét színes programokkal, animátorokkal, Gyuri bohóccal, 
  • Gyereknap számos programmal, meglepetéssel
  • Halloweeni party tökfaragó versennyel, fődíjjal
  • Karácsonyi gálavacsora, 
  • Szilveszteri gála casinoval, neves fellépőkkel, 

A nemzeti ünnepeken, és ünnepnapokon kívül különféle tematikus programokkal is kedveskedünk vendégeinknek, például Mexikói vacsora esttel, Olasz esttel, stb.

Kutyabarát szállás

Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos, hogy négylábú családtagjaikat is magukkal tudják vinni utazásaik során, ezért szállodánkban kiemelt figyelmet fordítunk a kutyabarát szolgáltatásokra, biztosítva ezzel, hogy a család valóban minden tagja élvezhesse a pihenést és együtt tölthessék az időt.

Kisebb és nagyobb gyerekek paradicsoma

Fontos számunkra, hogy ne csak a felnőttek, hanem a gyermekek is jól érezzék magukat nálunk, így rengeteg kényelmi szolgáltatás és játék lehetőség várja őket is.

Ilyen például 2. emeleti játszószobánk, mely sok színes, és izgalmas játékkal csábítja el a kicsiket, a nagyobbakat pedig a földszinti játéktermünk szórakoztatja játékgépeivel, pingpong asztallal, kis kosárpalánkkal, Ninja hockey asztallal, csocsó asztallal, óriási babzsákfotelekkel.

Rendezvények helyszíne

Szállodánk kiváló helyszíne lehet különféle rendezvényeknek is. 

Akár konferenciáról, vevő találkozóról, csapatépítő tréningről, üzleti megbeszélésről vagy családi rendezvényről van szó, a megfelelő helyszín kiválasztása kulcsfontosságú. 

Lebonyolítunk nagyobb eseményeket akár 200 főig, valamint kisebb tréningeket és üzleti tárgyalásokat is. Termeink természetes fényűek, klimatizáltak, modern technikai eszközökkel felszereltek, WIFI internetezési lehetőséggel ellátottak. 

Összességében a Hotel Atlantis nem csak egy szállás, hanem egy teljes körű élmény. Legyen szó egy pihentető hétvégéről, egy hosszabb kikapcsolódásról, üzleti megbeszélésről, szállodánk minden kényelmet és luxust megad Önnek, amire szüksége lehet a tökéletes és felejthetetlen időtöltéshez.