Kedves vendégeink, május 13-án és 14-én wellness karbantartást végzünk szállodánkban. Megértésüket köszönjük.

content/cikkek/mokus_kalandpark.jpg

Ha látogatást teszel Hajdúszoboszlón, és az Atlantis Hotel vendégeként a legjobbat szeretnéd kihozni az itt töltött idődből, biztosan nem szeretnéd kihagyni a Mókus Kalandparkot. 

Ez a lenyűgöző hely ugyanis tele van izgalmas élményekkel és pályákkal, amelyek felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt garantáltan felejthetetlen élményeket nyújtanak.

A Gyerek Paradicsom - Élmények Mókussal

Amikor belépsz a Mókus Kalandpark kapuján, szó szerint egy gyerek paradicsomba lépsz. Itt a gyermekek álma valóra válik! A kalandparkban található gyermekeknek szánt pályák elrepítik őket egy olyan világba, ahol az öröm és a vidámság mindenütt jelen van.

A gyermekek számára különleges pályák állnak rendelkezésre. Az alacsonyabb magasságban elhelyezkedő pályák ideálisak a legkisebbek számára, akik még csak most ismerkednek a magaslatokkal. A vidám kaland játékok és akadályok végtelen lehetőséget kínálnak a kreatív játékra és a mozgásra. 

Adrenalin a javából!

A Mókus Kalandpark nem csak a gyermekeknek kínál izgalmas kihívásokat, hanem azoknak a felnőtteknek is, akik szeretik a kalandot és az izgalmat. A parkban található magasabb pályák kihívásaival igazi adrenalin lázban lehet részed, miközben újra felfedezheted a benned rejlő gyermeket. 

Mitől érzed azt a bizonyos bizsergést? Attól, hogy a felnőtt pálya 5 méter magasságban fut, 160 méteren keresztül! Bizony ám!

A pályák tervezése olyan izgalmas akadályokat tartalmaz, mint kötelek, hidak, és félkör alakú kötélpályák, amelyeken át mászva és egyensúlyozva kell elérned a következő állomást.

Hajdúszoboszló Mókus Kalandpark

Az a fantasztikus dolog a Mókus Kalandparkban, hogy a kihívások szintje mindenki számára megfelelően szabályozhatók. Tehát, ha valaki nem érzi magát elég biztonságban a magasabb pályákon, mindig van lehetősége az alacsonyabbak között folytatni a mókát. Másrészről, azok, akik szeretnék fokozni az adrenalin szintjüket, mindig próbálhatnak ki újabb és nehezebb pályákat, hogy még több kihívást élhessenek át.

Miközben a gyermekek a vidám és interaktív játékokon szórakoznak, a felnőttek lazíthatnak a parkban található pihenő területeken. Ez kiváló lehetőség arra, hogy egy kicsit hátradőlve élvezhesd a csodás erdős környezetet, a friss levegőt és megszakítsd a mindennapi rohanást.

Ha Hajdúszoboszlón jártok, semmiképpen se hagyjátok ki ezt a helyet, hiszen ez a bátorság, izgalom, és élmények birodalma, mely  tavasztól-őszig csak Titeket vár! A természetes környezetben és a méteres magasságokban kialakított pályákon egy rövid időre minden résztvevő mókuskalandban részesülhet. Garantáltan emlékezetessé teszi hajdúszoboszlói utazásotokat, és elnyeri a család minden tagjának tetszését.

Kukkants be a Mókus Kalandpark weboldalára a további részletekért és a jegyvásárláshoz: 

https://www.mokuskalandpark.com/