Revital Med Beauty

Revital Med Beauty

Alakformálás:
A ProMystic Multicontour Plus 4 az 1-ben alakformáló berendezés. Az első, sebészeti beavatkozást nem igénylő végleges zsíreltávolításra alkalmas eszköz.

A kezelés lényege a zsírszövetek nem műtéti úton való eltávolítása, alakformálás hármas hatásmechanizmussal. A kezelés első fázisában a magas intenzitású fókuszált ultrahang hatására a zsírsejtek szétrepednek a fókusz mélységében. Ez valódi zsírbontást jelent. A második szakasz során történik a kiürülés a Rádiófrekvenciás masszázs elvezetése révén. Mivel a beavatkozás során a bőrréteg alól nagyobb mennyiségű zsírréteget távolítunk el, szükség van a bőr regenerációjára is, ezt a célt szolgálja a harmadik fázis, az Elektro Stimuláló Rendszer.

A zsírbontás a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül történik, kizárólag a zsírsejtekre hat. A kezelt terület azonnal mérhető térfogatbeli és körméretbeli csökkenését érhetjük el, ami végleges, mivel a zsírszövet eltávolításra kerül. A kezelés fájdalom mentes, ambuláns beavatkozás, amely 1 órát vesz igénybe alkalmanként.

A zsírréteg vastagságától függően az adott területen 5-10 kezelés szükséges 7-10 naponként.

A kezeléseket belgyógyászati vizsgálat előzi meg, diétás és étrendi tanácsadás, mozgásterápia koordinálásával.

Arcfiatalítás:
Testünket, arcunkat a bőrünk védi a külvilágból érkező károsító tényezőktől. Ugyanakkor bőrünk állapota alapvetően meghatározza a külső megjelenésünket.

A kor előrehaladásával a bőrünk veszít rugalmasságából és ráncok jelennek meg. Csökken a bőralatti szövetek tónusa, bőrünk fénytelen, rugalmatlan, megereszkedetté válhat. A bőrsejtek működése lelassul, a bőr feszességéért felelős elasztin hálózat, illetve a kollagénrostok meglazulnak. A bőr nedvesség megkötő képessége csökken. A szemöldökök között, illetve a szem sarkából kiindulva apró ráncok jelennek meg. A mosolygás, a szemöldök ráncolása és más viselkedésből eredő arckifejezés csak tovább rontja a ráncok állapotát. A gravitáció hozzájárul a leesett szemhéjak és az ernyedt arcbőr kialakulásához. A túlzásba vitt napozás korán elöregíti a bőrt. A napfény károsító hatására a kollagén rostok sérülnek és károsodik az elasztikus rostok képződése. Ez okozza az ún. napráncok kialakulását. A dohányzás hatására csökken a kollagén képződés és száraz, vízhiányos bőr alakul ki.

Az öregedés leglátványosabban az arcon látszódik. Az arcon és a nyak-dekoltázs területén megjelenő ráncok, barázdák enyhítésére több lehetőséget van:

Az első és legfontosabb a bőr és bőralatti szövetek táplálása, regenerálása.

Mezoterápia:
Az orvosi mezoterápia során a bőr mélyebb rétegeibe juttatunk be hatóanyagokat, vitaminokat, ásványi anyagokat apró tűszúrások segítségével. Így a hatóanyagok, lehetőleg maximalis koncentrációban, odajutnak ahol legintenzívebben fejtik ki a hatásukat. Az apró atraumatikus tűszúrások már önmagukban kollagén termelést indítanak be, amelyet kiegészítünk a hatóanyagok bevitelével. Ezért is nevezik ezeket a kezeléseket „kollagén indukciós terápiának”. A kezelést végezhetjük „dermarollerrel” vagy automatizált injekció beadására kialakított “mezopisztoly” segítségével.

A mezoterápia az egyedüli hatékony terápiás lehetőség a terhességi csíkok, „striák” kezelésében.

GUNA Bioterápia:
Minden kezelés előtt orvosi vizsgálat történik, majd kezelési terv készítés. A kezelések apró mikroinjekciókat jelentenek. A vizsgálat alapján állítjuk össze a steril ampullákból a szükséges komplexet. A hatóanyagok beadása rendkívül vékony, kizárólag az esztétikai kezelések során alkalmazott tűvel történik. Bizonyos esetekben az injekciós kezelést orvosi dermaroller kezeléssel kombináljuk. Az alap injekciós kezelés nem igényel fájdalomcsillapítást. Dermaroller kezelés esetén természetesen helyi érzéstelenítést végzünk. A kezeléseket hetente, kéthetente szükséges ismételni, 6-8-10 alkalommal.

Elérhetőségeink

Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference Hotel

Cím: Hajdúszoboszló, Damjanich u. 10
E-mail: info@hotelatlantis.hu
Telefonos foglalás: +36(52)899-930

Nézze meg testvérszállodánk, a Miskolctapolcán található
Hotel Aurora****  kihagyhatatlan ajánlatait is!

Megnézem »