Megnyitottunk

Kedves Vendégeink!

 

Sose gondoltuk, hogy 2011-es indulásunk után még egyszer használni fogjuk a „Megnyitottunk” kifejezést. De az élet tengere olykor viharos és kiszámíthatatlan – de most ismét szerencsésen partot értünk. Május 29-től az Atlantis újra kitárja kapuit Vendégei előtt!

 

Az elmúlt két hónap sem telt tétlenül. A féléves tervezett kis karbantartásokból inkább jó közepesek lettek. Ezáltal minden szobánk és közösségi terünk megkapta a megfelelő törődést, hogy büszkén fogadhassa a Vendégeket nyárra.

 

Az Atlantis személyzete továbbra is a fedélzeten van és azon dolgozunk, hogy mindenki a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat kapja a pihenése alatt.

 

Ez a „Megnyitás” merőben más mint a 9 évvel ezelőtti. Éppen ezért még komolyabb intézkedéseket vezettünk be, hogy ne csak feledhetetlen, de 100%-ban biztonságos is legyen Vendégeink szállodai tartózkodása.

 

A Hotel Atlantis****superior, mint vendéglátó egység, a Magyarország kormánya által meghozott, 168/2020. (IV.30.) Kormány rendelete alapján, 2020. május 29-étől, fokozott biztonsági intézkedések betartásával fogad vendégeket. Ezen intézkedések a következők:

 

  • Szállodánk fokozottan ügyel intézményünk tisztaságára, elegendő számban és mennyiségben rendelkezésre áll vírusölő hatású kézfertőtlenítő szer, valamint virucid hatású felület-fertőtlenítőszer és takarítószer.
  • Vendégterekben lehetőséget biztosítunk a kézfertőtlenítő szer használatához.
  • A közösségi tereink gyakran érintett felületeinek virucid fertőtlenítése naponta minimum 3 alkalommal történik meg.
  • Munkatársaink maszkban végzik a feladataikat és folyamatosan fertőtlenítik kezeiket.
  • Amennyiben lehetséges, javasoljuk a hozzánk elérkező vendégeink számára a bejelentkezés-, illetve a kijelentkezés során a maszk használatát.
  • A megfelelő fizikai távolság betartása érdekében, kérjük kedves vendégeinket, hogy a minimum 1,5 méter távolságot tartsák be egymástól.
  • A szállodai légtechnika 99%-ban vírusmentesíti a belső levegőt.
  • Éttermünkben asztalok között 1,5 méteres távolság található. Minden Vendéget friss abrosz fogad az asztalon, valamint fertőtlenített étlap, só- és borsszóró. A svédasztal eszközeit szintén folyamatosan fertőtlenítjük.

 

A fenti intézkedésekkel együtt egy kellemes és biztonságos környezetben tudnak ismét feledhetetlen wellness élményekkel gazdagodni.

 

Várunk mindenkit sok szeretettel! :)

Elérhetőségeink

Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference Hotel

Cím: Hajdúszoboszló, Damjanich u. 10
E-mail: info@hotelatlantis.hu
Telefonos foglalás: +36(52)899-930

Nézze meg testvérszállodánk, a Miskolctapolcán található
Hotel Aurora****  kihagyhatatlan ajánlatait is!

Megnézem »

Hotelatlantis 2019 Az év szállása