Nyereményjáték - wellness csomag

Elege van a folyamatos stresszből, kipihenné a túlórákat? Most csupán egy lépésre van tőle!

Nálunk megtapasztalhatja az Atlantisi-érzést. Itt a megfelelő alkalom arra, hogy testközelből átélje, miközben kipiheni magát. Mindezt ingyen és bérmentve, ugyanis 2017. 05. 04. napján kisorsolunk egy két fős 3 nap/ 2 éjszakára szóló pihenési lehetőséget. Hogy megnyerhesse, ahhoz csupán egy kérdésre kell válaszolnia az alábbi facebook postban kommentként, vagy likeolnia kell bejegyzésünket.

nyeremenyjatek

A méltán ismert, családbarát Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference superior- és akadálymentesített szobákkal, valamint lakosztályokkall áll a vendégek rendelkezésére.

Hajdúszoboszlói hotelünk igényesen és mindenki számára ideálisan kialakított wellness részlegében vendégeink igénybevehetik a kül-és beltéri medencetereket, a sószobát, a forróságot kedvelők figyelmébe ajánljuk az infra, valamint a finn- és a bioszaunát is, ahol kellemesen ellazulhatnak.


Masszázsaink bárki számára garantáltan segítenek a hétköznapi gondokat hátrahagyni. Egy dolog garantált: a hotel 900 m2-es wellness részlegén mindenki megtalálhatja a teljes testi és lelki felfrissülés minden módját, még a legkisebbek is.

nyeremenyjatek2

A hotel jól felszerelt, modern fitnesz termében az aktív kikapcsolódásra vágyók is karbantarthatják testüket, az Atlantis Beauty Salon kezelései után pedig bármelyik hölgy királynőnek érezheti magát.

Apropó aktív pihenés, a közelben lévő Hortobágyi Vadasparkban megismerheti az ősi puszta vadvilágát, ha adrenalinra vágyik, kipróbálhatja a paintballt - nem a vadaspark területén -, de akár jogosítvány nélkül is száguldozhat a hajdúszoboszlói reptér mellett található gokartpályán.

Ne maradjon le! Nyerje meg Ön nyereményjátékunkat!

Elérhetőségeink

Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference Hotel

Cím: Hajdúszoboszló, Damjanich u. 10
E-mail: info@hotelatlantis.hu
Telefonos foglalás: +36(52)899-930

Nézze meg testvérszállodánk, a Miskolctapolcán található
Hotel Aurora****  kihagyhatatlan ajánlatait is!

Megnézem »

Hotelatlantis 2019 Az év szállása