Новости

content/nyeremenyjatek3.jpg
2017
апр
04

Nyereményjáték - wellness csomag

content/nyari-akcio.jpg
2017
март
02

Nyári előfoglalási akció

Megtervezte már az idei nyaralását?

Ezzel nem lehet túl sokáig várni: a nyár hamarabb itt lesz, mint gondolná.
Idén foglalja le időben gondtalan nyaralását a Hotel Atlantisban, és spórolja meg nyaralási költségének 10%-át a nyári előfoglalási akciónkkal.

elofoglalasi-akcio

A hajdúszoboszlói Hotel Atlantisban az év bármely szakában felhőtlen kikapcsolódás vár mindenkire. Akár romantikus kettesben töltené a nyarat a párjával, akár baráti társasággal, vagy a gyermekeivel: a 900 m2 korlátlanul használható wellness térben gyermek- és gyógymedence, élmény-medence és igény esetén masszázs szolgáltatásunk feledhetetlenné teszi nyaralásukat.

Két csobbanás között felfedezhetik Fittnessrészlegünket, a szaunát, a sókamránkat, vagy esetleg a vendégek igényei szerint nyitvatartó Beauty szalonunkat.

Az ingyenes wifi és az ingyenes parkolás nálunk alapvető, mint ahogyan kiváló szakácsaink is. Étlapunk minden igényt kielégít, akár diétázik, akár vegetáriánus életmódot folytat, mi mindenben partnerek vagyunk.

Nálunk mindent megtalál!

A Hotel Atlantis szobáival, luxuslakosztályaival, akadálymentesített szobáival minden kedves vendégünk igényeit kielégítjük.

Számunka rendkívül fontos a csalás, a családi hangulat , ennek megfelelően 2017. januárjában történt auditálás során ismét meghosszabbították két évvel szállodánk superiorKidsOasis minősítését.

Igyekszünk túlszárnyalni az elvárásokat, és legkisebb vendégeink bizalmát, sőt szeretetét is megszolgálni: éttermünkben külön gyermekétlapot, a bárban pedig gyermeksarkot alakítottunk ki.

Megfizethető wellness csomagajánlatokkal és megfizethetetlen élményekkel várjuk Önöket a Hotel Atlantisban!

Előfoglalási akciónk keretében most komoly megtakarítást érhet el!

Kérjen ajánlatot alábbi csomagjaink egyikére június 15. - augusztus 31. közötti időszakra és foglalja le nyaralását előfoglalási áron!

Minden, közvetlenül a Hotel Atlantis weboldalánál történő és március 31-ig beérkező nyári foglalásból 10% kedvezményt biztosítunk!

content/gyerekek_header.jpg
2017
февр
20

Получили сертификат семейного отеля еще на 2 года!

После того, как специалисты семейно отдыха с детьми, KidsOasis убедились в том, что отель все еще отвечает критериям, 9-го января 2017.года продлили сертификациюсемейного отеля Atlantis****superiorеще на 2 года!

Отель конечно будет и дальше работать над тем, чтобы иметь такой товарный знак достойно.

Приезжайте в гости к нам со всей семьей и убедитесь сами, воспользовавшись нашими услугами!

1 2 >  >>

Контакты

Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference Hotel

Адрес: Hajdúszoboszló, Damjanich utca 10
E-mail: info@hotelatlantis.hu
Бронирование по телефону: +36(52)899-930

Посмотрите предложение нашего другого отеля в городе
Мишкольцтаполца Hotel Aurora****

Посмотрю