Știri

content/nyari-akcio.jpg
2017
Mar
02

Nyári előfoglalási akció

Megtervezte már az idei nyaralását?

Ezzel nem lehet túl sokáig várni: a nyár hamarabb itt lesz, mint gondolná.
Idén foglalja le időben gondtalan nyaralását a Hotel Atlantisban, és spórolja meg nyaralási költségének 10%-át a nyári előfoglalási akciónkkal.

elofoglalasi-akcio

A hajdúszoboszlói Hotel Atlantisban az év bármely szakában felhőtlen kikapcsolódás vár mindenkire. Akár romantikus kettesben töltené a nyarat a párjával, akár baráti társasággal, vagy a gyermekeivel: a 900 m2 korlátlanul használható wellness térben gyermek- és gyógymedence, élmény-medence és igény esetén masszázs szolgáltatásunk feledhetetlenné teszi nyaralásukat.

Két csobbanás között felfedezhetik Fittnessrészlegünket, a szaunát, a sókamránkat, vagy esetleg a vendégek igényei szerint nyitvatartó Beauty szalonunkat.

Az ingyenes wifi és az ingyenes parkolás nálunk alapvető, mint ahogyan kiváló szakácsaink is. Étlapunk minden igényt kielégít, akár diétázik, akár vegetáriánus életmódot folytat, mi mindenben partnerek vagyunk.

Nálunk mindent megtalál!

A Hotel Atlantis szobáival, luxuslakosztályaival, akadálymentesített szobáival minden kedves vendégünk igényeit kielégítjük.

Számunka rendkívül fontos a csalás, a családi hangulat , ennek megfelelően 2017. januárjában történt auditálás során ismét meghosszabbították két évvel szállodánk superiorKidsOasis minősítését.

Igyekszünk túlszárnyalni az elvárásokat, és legkisebb vendégeink bizalmát, sőt szeretetét is megszolgálni: éttermünkben külön gyermekétlapot, a bárban pedig gyermeksarkot alakítottunk ki.

Megfizethető wellness csomagajánlatokkal és megfizethetetlen élményekkel várjuk Önöket a Hotel Atlantisban!

Előfoglalási akciónk keretében most komoly megtakarítást érhet el!

Kérjen ajánlatot alábbi csomagjaink egyikére június 15. - augusztus 31. közötti időszakra és foglalja le nyaralását előfoglalási áron!

Minden, közvetlenül a Hotel Atlantis weboldalánál történő és március 31-ig beérkező nyári foglalásból 10% kedvezményt biztosítunk!

content/gyerekek_header.jpg
2017
Feb
20

Kids Oasis a prelungit pentru 2 ani calificarea Hotel de familie

După ce Organizația Kids Oasis s-a convins că hotelul își menține angajamentul față de familii și îndeplinește criteriile, în 9. ianuarie 2017 au prelungit calificarea Hotelului Atlantis****superior.

Noi, ca și până acum, vom face tot posibilul să fim demni de acest titlu și garantăm experiența totală de relaxare pentru fiecare membru al familiei.

Aduceți și Dumneavoastră familia să vă bucurați de beneficiile calificării!

1 2 >  >>

Contact

Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference Hotel

Adresă: Hajdúszoboszló, Damjanich utca 10
E-mail: info@hotelatlantis.hu
Rezervare prin telefon: +36(52)899-930

Puteți să alegeți și din ofertele hotelului înfrățit
Hotel Aurora**** de la Miskolctapolca

Mă uit